Levering i hele Danmark

Kun naturlige produkter

Ultimativ luksus

Oeko-Tex certificeret

Silkepuder med stabilitet og behag

​Har du problemer med at sove ordentligt om natten? Så prøv vores silkepuder, der indeholder 100 % økologisk Mulberry-silke. Vores sortiment dækker alle aldersgrupper, og vores priser er fornuftige. Vi tilbyder hurtig levering til kunder i Vi har kunder fra Støvring, Nibe, Aalborg og hele Danmark, men du kan også finde vores produkter i Coop eller Bilka.

Vores hovedpuder har et silke hovedpudebetræk af silkevår og en polyesterkerne. Dette sikrer god støtte og stabil fylde, så dit hoved ligger stabilt om natten. Polyesterkernen er omgivet af 100 % Mulberry-silke, der absorberer og borttransporterer fugt i løbet af natten.

Vi hjælper gerne med rådgivning om silkepuder

Hos Silkedyne Import DK er vi specialister i silke. Vi har derfor den rette viden til at rådgive og vejlede dig om dit valg af silkepuder. Det vigtigste for os er, at dine ønsker og behov kommer i første række. Måske har du ikke brug for en silkehovedpude, men blot et silke pudebetræk, hvilket også er muligt.

Ved køb af silkepuder eller betræk hos os er du garanteret en god nattesøvn hver eneste dag. Med en silkepude vil du nemlig få ultimativ luksus, når du skal sove. Vores puder er desuden lavet af naturprodukter, der er godt for både dig og miljøet.​

​Kontakt os for at høre mere

Kunne du tænke dig at prøve en af vores silkepuder, kan du bestille den allerede i dag til en god pris. Skulle du have spørgsmål, eller mangler du rådgivning, står vi altid klar til at hjælpe.

Ring blot på telefon 29 25 92 70 – eller skriv til os på: silkedyneimport@mail.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud.

Silkedyne løser problem med allergi

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 3 anmeldelser fra Trustpilot

Plantagevej 14, 9230 Svenstrup J​   |   Ring til os på 29 25 92 70   |   E-mail: silkedyneimport@mail.dk