Levering i hele Danmark

Kun naturlige produkter

Ultimativ luksus

Oeko-Tex certificeret

Silkedyner uden brug af kemikalier

​Kvaliteten af silkefyldet er afgørende for, at silkedynen får de unikke egenskaber, som netop er kendetegnet for en silkedyne. Derfor anvender Silkedyne Import DK kun den allerbedste mulberry silke som fyld. Vores silkedyner fremstilles desuden helt uden brug af kemikalier.

Silkedynerne fås med enten silkebolster (vår) eller bomuldsbolster. Silkebolster fås enten som hvid, naturfarvet silke eller som stribet silke. Det er vores erfaring, at de fleste foretrækker silkebolster, men et bomuldsbolster, der er væsentlig billigere at fremstille, er altså også en mulighed. Vi har kunder fra Støvring, Nibe, Aalborg og hele Danmark.

Behaglig silkedyne med skarpe detaljer

Et silkebolster er væsentlig lettere end et bomuldsbolster. Endvidere har silkebolstret de samme gode egenskaber som silkefyldet mht. temperaturregulering og fugttransport. Både silkebolster og bomuldsbolster er i en tilpas kraftig kvalitet, der sikrer stor slidstyrke og lang levetid. Med den rigtige pleje har et silkebolster mindst den samme holdbarhed som et bomuldsbolster. Hver enkelt dyne består af flere hundrede tynde silkelag. De mange lag gør silkefyldet stabilt i sig selv. Silkedyner fra Silkedyne Import DK er ikke quiltede, men silkefyldet er hæftet langs slidkanten.

Få et tilbud på kemikaliefrie dyner

​Har du spørgsmål vedrørende priser på silkedyner, silkepuder, silkesengetøj, silkerullemadrasser m.v er du mere end velkommen til at kontakte os på: 29 25 92 70 eller silkedyneimport@mail.dk. Vi giver dig også et tilbud på en behagelig silkedyne til den helt rette pris.​

Silkedyne løser problem med allergi

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 3 anmeldelser fra Trustpilot

Plantagevej 14, 9230 Svenstrup J​   |   Ring til os på 29 25 92 70   |   E-mail: silkedyneimport@mail.dk