Levering i hele Danmark

Kun naturlige produkter

Ultimativ luksus

Oeko-Tex certificeret

Silke rullemadras fås lige her på siden

​Har du det ofte varmt om natten? Så er en silkerullemadras en god løsning til dig. Hos Silkedyne Import DK finder du et stort udvalg af silkerullemadrasser til gode priser. Vi leverer til kunder i Vi har kunder fra Støvring, Nibe, Aalborg og hele Danmark, men du kan også finde produkter fra vores sortiment hos Coop og Bilka.

Køber du en silke rullemadras hos os, er du garanteret en rullemadras af høj kvalitet. Alle vores produkter er nemlig lavet af 100 % Mulberry-silke, der betragtes som værende den bedste silketype på markedet. Silke rullemadrasserne er desuden 100 % økologiske, da der ikke bruges kemikalier ved fremstillingen.

Der er flere fordele ved at benytte en silke rullemadras

Ved køb af en silkerullemadras hos os medfølger flere fordele. Du får ikke bare en god pris og hurtig levering, madrassen kan også være med til at forbedre eventuelle søvnproblemer. Disse silke rullemadrasser borttransporterer nemlig fugtighed og giver dermed et køligt og tørt sengemiljø.

Sveder du ofte meget om natten, er en silke rullemadras altså den ideelle løsning. Madrassen har naturligvis elastikker i hjørnerne, så den ikke skrider. Desuden kan den renses, hvilket gør den anvendelig til både børn og voksne.

​Kontakt Silkedyne Import DK for mere information

Har du spørgsmål vedrørende vores silke rullemadrasser eller andre produkter, såsom silkedyner, silkepuder eller silkesengetøj, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon 29 25 92 70 – eller pr. mail: silkedyneimport@mail.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Silkedyne løser problem med allergi

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 3 anmeldelser fra Trustpilot

Plantagevej 14, 9230 Svenstrup J​   |   Ring til os på 29 25 92 70   |   E-mail: silkedyneimport@mail.dk