Levering i hele Danmark

Kun naturlige produkter

Ultimativ luksus

Oeko-Tex certificeret

Morbærsilke er et naturprodukt til gavn for dig​​

Hos Silkedyne Import DK forhandles et stort udvalg af produkter fremstillet i morbærsilke, der anerkendes som værende en af de højeste silkekvaliteter på markedet. Her på siden leverer vi produkter i Vi har kunder fra Støvring, Nibe, Aalborg og hele Danmark, men du kan også finde et udvalg i Coop eller Bilka.

”Mulberry silk” kaldes på dansk morbærsilke og er betegnelsen for den bedste silkekvalitet på markedet. Den kommer fra silkelarver, der opdrættes i fangenskab under kontrollerede forhold. Du kan altså være sikker på, at vores produkter fremstilles under ordnede forhold, der kun er til gavn for dig og dit helbred.

Vi tilbyder forskellige produkter i morbærsilke

I vores sortiment finder du alt fra dyner og puder til tæpper og rullemadrasser. Fælles for alle produkterne er, at de er af høj kvalitet. Morbærsilke er nemlig særlig kendt for at være utrolig slidstærkt, hvilket gør produkterne meget holdbare. Derudover støver silke ikke, hvilket især er godt for folk med allergi.​

De silkeprodukter, som du finder i vores sortiment, fremstilles udelukkende af 100 % økologisk morbærsilke, og selve fremstillingsprocessen foregår uden brug af kemikalier. Dette sikrer, at vores produkter er af absolut højeste kvalitet og ikke indeholder skadelige stoffer. Derfor er silkeprodukter ideelle til små børn eller folk med allergener.

Kontakt os for at høre nærmere

Vil du høre nærmere om vores sengetøj i silke eller nogle af de andre produkter, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os.

Ring på telefon 29 25 92 70 – eller skriv til os på: silkedyneimport@mail.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​​​

Silkedyne løser problem med allergi

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 3 anmeldelser fra Trustpilot

Plantagevej 14, 9230 Svenstrup J​   |   Ring til os på 29 25 92 70   |   E-mail: silkedyneimport@mail.dk