Levering i hele Danmark

Kun naturlige produkter

Ultimativ luksus

Oeko-Tex certificeret

​Info om silke - silkekvalitet

Kinesisk silke er berømt over hele verden for sin høje kvalitet og de mange unikke egenskaber. Silkeprodukter fra Silkedyne Import DK fremstilles udelukkende af 100 % økologisk Mulberry silke, og selve fremstillingsprocessen foregår uden brug af kemikalier. Det sikrer, at vores silkedyner og silkesengetøj er af absolut højeste kvalitet.

Hvis du søger information om fremstilling af silkedyner og andet silkesengetøj, kan du her se en film om silkedyners tilblivelse. Du kan ligeledes finde mere information under produkter.

Har du spørgsmål til silkedyner og silkesengetøj, er du mere end velkommen til at ringe til os.​

​Hvad er silke?

Mulberry silk eller på dansk morbærsilke er betegnelsen for den bedste silkekvalitet. Den kommer fra silkelarver, der opdrættes i fangenskab under meget kontrollerede forhold. Larverne stammer fra sommerfuglen (møl) – Bombyx mori, som ikke kan flyve, er blind og hvis eneste formål er at lægge æg, som kan sikre den næste generation af silkesommerfuglelarver.

Morbærsilke kommer fra silkesommerfuglelarver, hvis føde består af friskhakkede morbærblade. Morbærsilke er hvid og blød – kort og godt den kostbareste silke som findes. Morbærsilke er også kendt som ”dyrket silke” eller ”bombyx silke”, men mulberry silke er den mest anvendte betegnelse.

Silkedyne Import DK er din garanti for 100% mulberry silke

​Er du på udkig efter et sovemiljø i silke, der er både luksuriøst, meget holdbart og fremstillet af den fineste silke, så kig efter silkesengetøj fremstillet af 100% Mulberry silke og silkedyner med 100% Mulberry silkefyld. Det har du garanti for, hvis du køber dine silkeprodukter hos Silkedyne Import DK.

Vildsilke

Tussah silke kommer fra larver, som spiser egeblade, og hvad de kan finde i naturen.

Kendes også som vildsilke. Tussah silke er mere hård og ujævn end morbærsilke.

​​

Silke er meget stærkere end f.eks. bomuld

​Silke er ca. 10 gange så stærk som bomuld og ca. 2-3 gange så stærk som uld. Endvidere er silke brandhæmmende. Silke ”støver” ikke, som bomuld gør, da bomulden er fremstillet af mange små fibre, som let frigives ved brug.

Den kinesiske silkeby Suzhou

Fra den kendte silkeby Suzhou (Xuzhou), hvorfra den bedste kvalitet af silke kommer, importerer vi silkedyner, silkepuder, silkesengetøj, rullemadrasser med silkefyld, silketæpper, silkeslåbrokker m.v. Vi har det største sortiment og er således den førende leverandør af silkeprodukter fra Kina. Alle vores produkter er underlagt ISO certificering 9001, som sikrer en ensartet produktion og den bedste kvalitet. Vi samarbejder kun med de absolut bedste producenter i Kina.

Vores silkedyner og silkesengetøj er

Øko-Tex Standard 100 certificeret.

Kontakt Silkedyne Import DK for nærmere information.

​​

Silkedyne løser problem med allergi

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 3 anmeldelser fra Trustpilot

Plantagevej 14, 9230 Svenstrup J​   |   Ring til os på 29 25 92 70   |   E-mail: silkedyneimport@mail.dk