Levering i hele Danmark

Kun naturlige produkter

Ultimativ luksus

Oeko-Tex certificeret

Hvad siger kunderne?

Jeg elsker den måde silken smyger sig om kroppen og, hvordan den tilpasser sig kroppens temperatur – varm om vinteren og kølig om sommeren. Havde nogen for 4 år siden nævnt dyner og puder i silke, havde jeg grint og tænkt, der er nok ikke den store forskel set i forhold til en traditionel dundyne.

Nu sover jeg helst kun i silke.​

Sabine Meyer, Nykøbing Falster

Jeg får en meget bedre nattesøvn, og silkedynen afhjælper det værste ubehag ved overgangsalderen.

T. Hesselberg, Hjørring

Jeg havde det rigtig skidt og sov dårligt. Det var som om, der sad en tung mand oven på min mave

og lukkede af for alt. Efter to år, hvor ingen formåede at stille den korrekte diagnose, opdagede jeg

ved en tilfældighed, at mine allergiske reaktioner kunne sættes i forbindelse med dun og fjer. Vi blev anbefalet at anskaffe silkedyner og silkesengetøj, hvilket betyder, at jeg atter får en god nattesøvn uden ubehag og kvælningsfornemmelser.

Bo Arleth, København

De sidste 2 år har jeg skiftet sengetøj op til 4 gange på 1 uge pga. kløe og svie, da jeg er voldsomt allergisk over for malassezia-svampen, hvilket gælder 8 % af befolkningen. Nu har jeg sovet med silkedyne og silkesengetøj i godt en uge og det er FANTASTISK!

Nanna Olsen, Frederiksberg

Jeg er blevet helt afhængig af min silkedyne og mit silkesengetøj. Silke er dejlig let og blød, så skal jeg ud at rejse, pakker jeg min silkedyne med i kufferten.

Birgit Schäffer, Harlev J.

Tidligere levede jeg i et rent smertehelvede om natten, da jeg har psoriasisgigt. Men så oplevede jeg miraklet – jeg fik en silkedyne og et sæt silkesengetøj. Aldrig har jeg sovet så godt! Jeg vågner udhvilet med masser af energi, og medicin har jeg ikke brug for mere. Vi sover som de kongelige,

som min mand udtrykker det!

Anni Dyhr Pedersen, Løgumkloster

Det er en ren nydelse at gå i seng hver aften. Det er det bedste køb af dyner, puder og sengetøj, jeg har gjort i mit liv.

Henning Martens Villumsen, Thisted

Jeg sover på en rigtig god madras, der er temperaturfølsom, hvilket betyder, at den holder på den varme, kroppen afgiver. Det betyder, at jeg har det for varmt. Efter jeg har fået en silkerullemadras fra Silkedyne Import DK er problemet løst – jeg koger ikke længere om natten, og min søvn er derfor blevet væsentligt bedre.

Tina Valentin, Hjørring

Jeg er rygmarvsskadet og har derfor svært ved at regulere min kropstemperatur.

Jeg bliver meget varm, men kan ikke svede. En almindelig dyne forværrer problemet. Det betyder, at jeg vågner om morgenen med en meget ”tung” krop. Efter at jeg har anskaffet en silkedyne, sover jeg meget bedre og vågner om morgenen med en langt bedre fornemmelse i kroppen.

Stig Langvad, tetraplegiker, Kokkedal

Jeg har prøvet alverdens ting for at holde varmen om natten, men uden de helt store resultater. Så

læste jeg tilfældigt om silkedynens mange gode egenskaber. Min kone og jeg blev enige om at

købe en, hvilket har været en rigtig god investering.

Jeg kunne allerede den første nat mærke tydelig forskel. Det var slut med kolde tæer, for silkedynen varmer mere, så alt i alt får jeg en meget bedre nattesøvn.

Børge Nilsen, Vammen

Jeg er vildt overrasket over, hvor stor forskel der er på at sove med en silkedyne. Det er bare fantastisk, for silkedynen er let og smyger sig helt naturligt om nakke, skuldre, ja, hele kroppen. For første gange i mange år vågner jeg op uden stivhed i nakken, smerter og hovedpine. Jeg tror selv, at det er varmen fra silkepuden som bevirker, at jeg vågner op og føler mig meget mere bevægelig end før. Tak til dem, der opfandt silkedynen, og tak til Silkedyne Import DK for de mange skønne silkeprodukter.

Birgit Jensen, Ringsted

Silkedyne løser problem med allergi

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 3 anmeldelser fra Trustpilot

Plantagevej 14, 9230 Svenstrup J​   |   Ring til os på 29 25 92 70   |   E-mail: silkedyneimport@mail.dk